Carsharing

UrbanLiving en BMW hebben in Noord Nederland een primeur! Als bewoner van de Stadswerf kun je namelijk gebruik maken van een uniek mobiliteitsconcept: carsharing. Carsharing betekent letterlijk het delen van een auto. UrbanLiving stelt voor de bewoners van de Stadswerf meerdere BMW i3’s beschikbaar voor carsharing. Zo hoef je geen auto meer in je bezit te hebben en kun je toch gebruik maken van alle voordelen van een auto.

Hoe werkt het?

Als bewoner van de Stadswerf krijg je de beschikking over een app op je telefoon die je toegang geeft tot de auto. Middels deze app kun je de auto reserveren op de tijdstippen dat jij een auto nodig hebt. Het laden van de auto kan onderweg of bij de laadpalen in de parkeergarage met de laadpas die in de auto aanwezig is.

De voordelen

Door gebruik te maken van carsharing draag je bij aan een duurzamere samenleving. Ook is carsharing gunstig voor de parkeerruimte in de omgeving en bovendien is het concept financieel aantrekkelijk voor de gebruikers.

De huisnummering van de nieuwe huurwoningen aan de Pelikaanstraat te Groningen lopen van huisnummer 7 t/m 19 (fase 1) en 21 t/m 53 (fase 2).

De postcode van het huizenblok is 9713 BW.

De nieuwbouwwoningen aan de Stadswerf Dok zijn goed geïsoleerd tegen de kou en hitte en voldoen aan de strengste wettelijke eisen voor energiezuinigheid. (De woningen hebben een Energie Prestatie Coëfficiënt – EPC Waarde –  van 0,4). Dit betekent dat u het in de zomer lekker fris kunt houden in huis en dat u in de winter niet enorm hoeft te stoken. Bovendien zijn de woningen aan de Stadswerf Dok standaard voorzien van 4 zonnepanelen. Wat aanzienlijk scheelt in de energielasten!

NEEM NU CONTACT OP OM U AAN TE MELDEN VOOR EEN WONING

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! 

SCHRIJF NU IN