De Stadswerf ligt op slechts 8 minuten fietsen van de Grote Markt. En is een rustige en besloten woonbuurt in de Oosterparkwijk met vele voorzieningen in de directe omgeving. Van scholen, parken en speelplekken tot veel sportmogelijkheden; van klimhal tot tennisbaan!

Stadswerf Dok (huren in de vrije sector)
Aan de autoluwe Pelikaanstraat in de Oosterparkwijk realiseert Extenzo huurwoningen in de vrije sector. In fase 1 zullen zeven woningen worden gebouwd. Daarna zullen er nog meer fasen volgen. De woningen zijn een fraai ontwerp van het Groningse architectenbureau De Unie en zijn onder meer voorzien van chique gevelstenen en zinken hemelwaterafvoeren.

De woningen bestaan uit drie bouwlagen en beschikken over een eigen tuin die standaard is voorzien van een tuinberging en een achterom. Bovendien zijn de woningen duurzaam en energiezuinig. De EPC-waarde (energieprestatiecoëfficiënt) van de woningen is 0,4.

De woningen hebben een riante woonkamer en moderne keuken en beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een zolder.

Bovendien heb je de mogelijkheid om d.m.v. een uniek mobiliteitsconcept (carsharing) gebruik te maken van een volledig elektrische BMW i3. Overigens kun je voor je eigen auto een parkeerplek in de nabijgelegen parkeergarage huren.

Interesse?!
Neem dan contact op met de makelaar.

NEEM NU CONTACT OP OM U AAN TE MELDEN VOOR EEN WONING

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! 

SCHRIJF NU IN