Woning buiten

TERREINVERHARDINGEN/INRICHTING

Aan de achterzijde worden conform de situattietekening houten bergingen, een gaashekwerk met hedera beplanting van circa 40 cm en een achterpad aangelegd. Tussen de woningen zal eenzelfde gaashekwerk met hedera geplaatst worden, hoogte ongeveer 1,8 meter. Aan de achterzijde van de woning, in de tuin wordt een pad van betonnen staptegels naar de berging aangebracht. Daarnaast een terras van betonnen tegels van ongeveer 6 m2 groot.

AFVAL

Op loopafstand van de woning kunt u gebruik maken van een ondergrondse container.

BERGING

De vloer van de buitenberging wordt uitgevoerd in betontegels, de wanden zijn uitgevoerd in hout met geïmpregneerde rabatdelen. De berging is binnen voorzien van een lichtpunt en stopcontact. Aan de buitenzijde bij het achterpad zit een armatuur met lichtsensor. Buiten kozijnen en buitendeuren. Buitenkozijnen en buitendeuren zijn uitgevoerd in hardhout, bewegende delen worden met draaikiep beslag uitgevoerd.

GLAS

Buitenbeglazing als thermische isolerende HR ++ beglazing (conform EPN berekening).Waar nodig wordt het glas gelaagd (letselwerend) uitgevoerd. DAKBEDEKKING Het dak wordt voorzien van dakpannen en de benodigde zonnepanelen. De woningen zijn in basis uitgerust met 4 PV-panelen. De woning heeft een energielabel A++

Woning binnen

AFWERKING ZOLDER

De onderzijde van de dakplaten bestaat uit spaanplat kleur neutraal/bruin.

PLAFOND, WAND- EN VLOERAFWERKING

De plafonds op de begane grond en de eerste en tweede verdieping bestaan uit betonnen plafonds. Deze plafonds worden voorzien van spuitpleisterwerk. De wanden in de woning worden behangklaar opgeleverd. Dit wil zeggen dat er geen behang c.q. spuitwerk wordt aangebracht maar dat de wanden gereed zijn voor het aanbrengen van een behang afwerking. De wanden in het toilet en de badkamer worden voorzien van tegelwerk. Tegelwerk in het toilet tot circa 1200 mm boven de vloer.

VENSTERBANKEN

Onder de raamkozijnen worden ter plaatse van de borstweringen aan de binnenzijde kunststenen vensterbanken toegepast met uitzondering van de badkamer, hier worden tegels aangebracht.

TRAPPEN

De trappen zijn vervaardigd van vurenhout. De trap van begane grond naar de verdieping is een gesloten trap, verdere trappen zijn open trappen. De trappen zijn voorzien van de benodigde traphekken en leuningen. De trappen zijn gegrond maar niet afgelakt. BINNENTIMMERWERK Er worden geen plinten geleverd en aan- gebracht.

 

VENTILATIEVOORZIENINGEN

Ten behoeve van de ventilatie van de woning is er gekozen voor een natuurlijke aanvoer en een mechanisch afvoersysteem. Dit systeem bestaat uit zelfregelende ventilatieroosters en een mechanische afvoerbox. De lucht wordt afgezogen door middel van afzuigventielen in het plafond.

VERWARMING

De woning is voor de verwarming voorzien van HRE CV combiketel. De woning wordt verwarmd middels lage temperatuur verwarming. Standaard is de woning op de begane grond voorzien van vloerverwarming. De verdiepingen zijn voorzien van lage temperatuur radiatoren.

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

De elektrische installatie is uitgevoerd volgens de geldende voorschriften en aangesloten op het plaatselijke net. De installatie is uitgebreid met een vaatwasser- en ovenaansluiting in de keuken, allen op een aparte groep aangesloten. Tevens wordt er in de meterkast een extra WCD geplaatst. De woning is voorzien van de benodigde rookmelders.

NUTS-VOORZIENINGEN

De woningen zijn aangesloten op gas, elektra en water. Kabel, telefoon etc. dient aangevraagd te worden.

SANITAIR EN TEGELWERK

De woning wordt voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk van het huismerk van Raab Karcher.

KEUKEN

De woning wordt standaard voorzien van een keuken. De keuken is uitgerust met een combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap en een koelkast met vriesvak. Er wordt op gas gekookt. De keuken is in een witte uitvoering en heeft een composiet blad in de kleur grijs.

PARKEREN

De straat voor de woning is een autoluwestraat. Hier mag niet geparkeerd worden en is slechts laden en lossen toegestaan. Onder het naastgelegen complex bevindt zich een parkeergarage. Hier heeft UrbanLiving eigen parkeerplaatsen in bezit die als optie kunnen worden gehuurd.

NEEM NU CONTACT OP OM U AAN TE MELDEN VOOR EEN WONING

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! 

SCHRIJF NU IN