DE APPARTEMENTEN

Aan de Pelikaanstraat in de Oosterparkbuurt, ten oosten van het centrum, zijn twee ruime, luxe en volledig ingerichte appartementen gerealiseerd. De appartementen zijn gelegen in de moderne woonwijk “Stadswerf”, vlakbij het bruisende hart van Groningen en met een goede bereikbaarheid van de snelwegen en de stadsring. Hier kunt u genieten van de belangrijkste voordelen van stedelijk wonen in een gebied dat rust en privacy biedt.

Klik hier voor onze brochure

De moderne, volledig ingerichte ‘Premium’ appartementen die nu beschikbaar zijn, zijn een gelijkvloerse woning met een grote tuin en een maisonnettewoning op de eerste en tweede verdieping, inclusief een dakterras en maar liefst drie (slaap)kamers. De appartementen zijn professioneel ingericht en gemeubileerd en bieden alle comfort en gemakken van een moderne luxe woning.
De Stadswerkwoningen zijn ontworpen door het lokale architectenbureau De Unie en zijn onder andere voorzien van een exclusieve gevelsteen en zinken regenwaterleidingen. Deze woningen zijn zowel duurzaam als energiezuinig.

Indien u vragen heeft over de boven of onderstaande informatie, klik dan hier om in contact te komen met één van onze makelaars!

NEEM NU CONTACT OP OM U AAN TE MELDEN VOOR EEN WONING

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! 

SCHRIJF NU IN