DE WONINGEN

Aan de autoluwe Pelikaanstraat in de Oosterparkwijk realiseert Extenzo minstens 32 huurwoningen in de vrije sector. De woningen zijn een fraai ontwerp van de het Groningse architectenbureau De Unie en zijn onder meer voorzien van chique gevelstenen en zinken hemelwaterafvoeren. De woningen bestaan allen uit drie bouwlagen en beschikken over een eigen tuin. De tuin is standaard voorzien van een tuinberging en een achterom. De woningen zijn duurzaam en energiezuinig en zijn standaard voorzien van zonnepanelen. De EPC-waarde (energieprestatiecoëfficiënt) van de woningen is 0,4.

Klik hier voor onze brochure

De woningen hebben een riante woonkamer en keuken en beschikken over drie slaapkamers, een badkamer en een zolder met mogelijkheid voor een vierde slaapkamer. Bovendien heb je de mogelijkheid om een parkeerplaats in de naastgelegen ondergrondse parkeergarage te huren.

Indien u vragen heeft over de boven of onderstaande informatie, klik dan hier om in contact te komen met één van onze makelaars!

PLATTEGRONDEN

De woningen aan de Stadswerf Dok zijn de ideale gezinswoning voor gezinnen. Terwijl jij in de keuken iets lekkers staat te koken heb je het uitzicht op de autoluwe Pelikaanstraat waar kinderen gerust op straat kunnen spelen. Na een lange dag pak je vervolgens zelf een lekker drankje en ga je op een bankje voor je huis genieten van het avondzonnetje.

De woonkamer heeft een directe verbinding met de achtertuin, die tevens via een achterom bereikbaar is en standaard voorzien is van een berging. Op de eerste verdieping heb je de beschikking over drie ruime slaapkamers en een royale badkamer die is voorzien van een douche, toilet en wastafel. Bovendien is er op de tweede verdieping een zolder met volop ruimte. Creëer jij je eigen sportruimte of hobbykamer waar je helemaal je eigen gang kunt gaan?

Woning buiten

TERREINVERHARDINGEN/INRICHTING

Aan de achterzijde worden conform de situattietekening houten bergingen, een gaashekwerk met hedera beplanting van circa 40 cm en een achterpad aangelegd. Tussen de woningen zal eenzelfde gaashekwerk met hedera geplaatst worden, hoogte ongeveer 1,8 meter. Aan de achterzijde van de woning, in de tuin wordt een pad van betonnen staptegels naar de berging aangebracht. Daarnaast een terras van betonnen tegels van ongeveer 6 m2 groot.

AFVAL

Op loopafstand van de woning kunt u gebruik maken van een ondergrondse container.

BERGING

De vloer van de buitenberging wordt uitgevoerd in betontegels, de wanden zijn uitgevoerd in hout met geïmpregneerde rabatdelen. De berging is binnen voorzien van een lichtpunt en stopcontact. Aan de buitenzijde bij het achterpad zit een armatuur met lichtsensor. Buiten kozijnen en buitendeuren. Buitenkozijnen en buitendeuren zijn uitgevoerd in hardhout, bewegende delen worden met draaikiep beslag uitgevoerd.

GLAS

Buitenbeglazing als thermische isolerende HR ++ beglazing (conform EPN berekening).Waar nodig wordt het glas gelaagd (letselwerend) uitgevoerd. DAKBEDEKKING Het dak wordt voorzien van dakpannen en de benodigde zonnepanelen. De woningen zijn in basis uitgerust met 4 PV-panelen. De woning heeft een energielabel A++

Woning binnen

AFWERKING ZOLDER

De onderzijde van de dakplaten bestaat uit spaanplat kleur neutraal/bruin.

PLAFOND, WAND- EN VLOERAFWERKING

De plafonds op de begane grond en de eerste en tweede verdieping bestaan uit betonnen plafonds. Deze plafonds worden voorzien van spuitpleisterwerk. De wanden in de woning worden behangklaar opgeleverd. Dit wil zeggen dat er geen behang c.q. spuitwerk wordt aangebracht maar dat de wanden gereed zijn voor het aanbrengen van een behang afwerking. De wanden in het toilet en de badkamer worden voorzien van tegelwerk. Tegelwerk in het toilet tot circa 1200 mm boven de vloer. Daarboven is de wand behangklaar.

VENSTERBANKEN

Onder de raamkozijnen worden ter plaatse van de borstweringen aan de binnenzijde kunststenen vensterbanken toegepast met uitzondering van de badkamer, hier worden tegels aangebracht.

TRAPPEN

De trappen zijn vervaardigd van vurenhout. De trap van begane grond naar de verdieping is een gesloten trap, verdere trappen zijn open trappen. De trappen zijn voorzien van de benodigde traphekken en leuningen. De trappen zijn gegrond maar niet afgelakt. BINNENTIMMERWERK Er worden geen plinten geleverd en aan- gebracht.

 

VENTILATIEVOORZIENINGEN

Ten behoeve van de ventilatie van de woning is er gekozen voor een natuurlijke aanvoer en een mechanisch afvoersysteem. Dit systeem bestaat uit zelfregelende ventilatieroosters en een mechanische afvoerbox. De lucht wordt afgezogen door middel van afzuigventielen in het plafond.

VERWARMING

De woning is voor de verwarming voorzien van HRE CV combiketel. De woning wordt verwarmd middels lage temperatuur verwarming. Standaard is de woning op de begane grond voorzien van vloerverwarming. De verdiepingen zijn voorzien van lage temperatuur radiatoren.

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

De elektrische installatie is uitgevoerd volgens de geldende voorschriften en aangesloten op het plaatselijke net. De installatie is uitgebreid met een vaatwasser- en ovenaansluiting in de keuken, allen op een aparte groep aangesloten. Tevens wordt er in de meterkast een extra WCD geplaatst. De woning is voorzien van de benodigde rookmelders.

NUTS-VOORZIENINGEN

De woningen zijn aangesloten op gas, elektra en water. Kabel, telefoon etc. dient aangevraagd te worden.

SANITAIR EN TEGELWERK

De woning wordt voorzien van sanitair van Villeroy & Boch en tegelwerk van het huismerk van Raab Karcher.

KEUKEN

De woning wordt standaard voorzien van een keuken. De keuken is uitgerust met een combimagnetron, vaatwasser, afzuigkap en een koelkast met vriesvak. Er wordt op gas gekookt. De keuken is in een witte uitvoering en heeft een composiet blad in de kleur grijs.

PARKEREN

De straat voor de woning is een autoluwestraat. Hier mag niet geparkeerd worden en is slechts laden en lossen toegestaan. Onder het naastgelegen complex bevindt zich een parkeergarage. Hier heeft UrbanLiving eigen parkeerplaatsen in bezit, elke woning heeft een eigen parkeerplaats.

NEEM NU CONTACT OP OM U AAN TE MELDEN VOOR EEN WONING

Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen! 

SCHRIJF NU IN